Als coach help ik jou om je verleden te verwerken, je identiteit te ontdekken en leer ik je hoe je geestelijke kan groeien zodat jij in de vrijheid kan gaan leven die God voor jou voor ogen heeft!

Je ware identiteit ontdekken is de meest waardevolle ontdekking van je leven! 

Deel 1 | Verleden | De grond zuiveren

In deze fase gaan we samen aan de slag met je verleden. Door middel van gesprekken en creatieve therapie leer je om negatieve emoties uit het verleden te verwerken, om oude pijn los te gaan laten en patronen te doorbreken die jou belemmeren en stagneren in je dagelijkse leven. 

Deel 2 | Je identiteit | Je natuurlijke en geestelijke persoonlijkheid

God heeft jou uniek en prachtig geschapen, met een eigen persoonlijkheid, en een specifieke roeping, Gods plan voor jouw leven.Je natuurlijke persoonlijkheid:Wie ben jij? Wat zijn jouw dromen en verlangens? Jouw passies en talenten? Wat vind jij echt leuk om te doen? Wat zijn jouw grenzen, en hoe geef je die aan? Waar krijg jij energie van en waarvan juist helemaal niet?Het zal jou zoveel VREUGDE gaan brengen als je gaat leven vanuit je hart, je passies en je verlangens die God al in jou heeft gelegd, zodat je echt tot bloei kan gaan komen, en vrucht kan gaan dragen en jij jezelf volledig kan inzetten voor God, je dierbaren, je werk en je omgeving, zonder dat het je opbreekt.Je geestelijke persoonlijkheid:We gaan samen ook kijken naar je geestelijke persoonlijkheid die je van God heb gekregen.Wat houdt het precies in? En wat zijn Gods beloftes voor jouw leven? Het is een geweldige ontdekkingsreis die jouw leven zal transformeren. Het is zo verrijkend en krachtig om jouw natuurlijke persoonlijkheid samen te laten vloeien met je geestelijke persoonlijkheid, zodat jij echt tot je recht gaat komen, zoals God dat bedoeld heeft.

Deel 3 | Stevige wortels ontwikkelen | Hoe groei je naar geestelijke volwassenheid.

Hoe ga jij om met tegenslagen in je leven?Je leert hoe je stand kunt houden, en krachtig kan blijven staan in de stormen van het leven.We gaan samen onderzoeken wat jouw doel is wat God in jou heeft gelegd, zodat jij daarin kan gaan wandelen. Hoe ga jij vrucht dragen in je leven? En hoe groei je in geloof? Hoe ga jij een zegen zijn voor jouw omgeving, de plek waar God jou heeft neergezet?

Het persoonlijke coaching traject is een proces wat jij als persoon op je eigen manier mag doorlopen. Ik bied je maatwerk, zodat het precies bij jou past.

Jacobine - Choice2Rejoice
Jacobine - Choice2Rejoice

De coaching gesprekken zullen online gehouden worden, dus de afstand hoeft geen belemmering te zijn.