Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.  

Mijn naam is Jacobine Geuze, 35 jaar oud en getrouwd met Anco. Samen hebben wij drie prachtige kinderen. Ik kan genieten van een wandeling in de natuur, het lezen van een interessant boek, luisteren naar muziek, gezellig uit eten te gaan en om af te spreken met vrienden. Sinds een tijdje heb ik er ook een nieuwe hobby bij, en dat is het verzamelen van planten en stekjes. Ons huis begint al steeds meer op een jungle te lijken hoor ik regelmatig van mijn kinderen… 

Ik ben gelovig opgevoed, rond mijn 16begon ik mijzelf steeds meer te verdiepen in het christelijke geloof. Ik ontdekte wie ik mag zijn in Hem. Het is een hele leerzame en interessante reis, en het heeft een diepe liefde en passie voor Jezus in mij aangewakkerd, wat ik graag wil delen met anderen. 

Over Jacobine - Choice2Rejoice

Op jonge leeftijd werd ik moeder.  Ik focuste mij op mijn gezin en op de mensen om mij heen. Ik hielp graag anderen, maar dacht te weinig aan mezelf. Zo vlogen de jaren voorbij. 

Zelf heb ik last gehad van controle -en dwangmatige handelingen. Dat nam steeds heftigere vormen aan, en begon mijn gedachten en leven te beheersen. Ik vertelde daar eigenlijk niemand wat over, en dacht altijd, dat los ik zelf allemaal wel op en daar heb ik niemand bij nodig! Totdat ik op het punt kwam, dat ik niet meer normaal kon functioneren in mijn werk en gezin. De angst en stress die daarmee gepaard gingen kon ik niet meer aan en ik stortte volledig in. De dokter concludeerde een burn-out. Het was een hele heftige periode voor mij, maar ook zeker voor mijn gezin. Ik was constant onrustig of angstig en sliep nauwelijks. Ik heb zware medicatie gekregen, en ben een hulptraject in gegaan bij de Hoop. Het enige wat ik kon doen om rustig te worden als de angst mij te veel werd, was mijzelf terug te trekken en de verbinding met God op te zoeken, dan werd ik weer wat rustiger.

Die angstgedachtes waren net golven in de zee, ineens konden ze mij weer helemaal overspoelen. Angst doet veel met je lichaam, het kostte dan ook echt weer strijd en moeite om rustig te worden.

Ik leerde om mijzelf te gaan verheugen in Gods kracht en liefde voor mij, en op een leven vrij van angst wat Hij voor mij voor ogen heeft, in plaats van te focussen op de nare en negatieve omstandigheden, hoe heftig het op dat moment ook was. Dat gaf rust en kracht om weer door te gaan.

In die tijd heeft God mij veel geleerd, en moest ik ook dingen van mezelf afleggen en loslaten. Bij de Hoop hebben ze mij goed geholpen en oefeningen gegeven om van de dwangneurose af te komen. Tegen de verwachting van de hulpverlening in herstelde ik wonderlijk snel, en kon ik ook al heel snel stoppen met de medicatie.

Samen met God heb ik alles overwonnen, en kan ik zeggen dat ik vrij ben van alle controle en dwangmatige handelingen. Dankbaar, en alle eer aan God daarvoor! 

Choice2Rejoice - lucht

Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Waar anderen vastlopen, bied ik een luisterend oor, om samen te ontdekken wat Gods beloftes zijn voor jou. Ik geloof met heel mijn hart, dat wat er ook speelt in jouw leven, waar je ook mee worstelt, bij God is vergeving, herstel, bevrijding en genezing. 

Lieve groet, Jacobine 

Choice2Rrejoice - lucht

Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Waar anderen vastlopen, bied ik een luisterend oor, om samen te ontdekken wat Gods beloftes zijn voor jou. Ik geloof met heel mijn hart, dat wat er ook speelt in jouw leven, waar je ook mee worstelt, bij God is vergeving, herstel, bevrijding en genezing. 

Lieve groet, Jacobine