Auw…dit is pijnlijk.

Waarom zou je, tot bloedens toe, je keer op keer blijven stoten tegen dezelfde steen? 

Klinkt stom toch? Ruim ze op, hoor ik je al denken. 

Het kost je onnodig veel energie en pijn als je telkens weer je wonden moet verzorgen, en moet dealen met de pijn wat het veroorzaakt als je weer geconfronteerd wordt met misschien wel diep weggestopte en onverwerkte emoties, of met je angst wat je belemmert en stagneert in je dagelijkse leven. 
Je herhaaldelijk stoten, en struikelend door het leven gaan, is niet wat je wilt! Je verlangt naar rust, balans en vreugde in je leven. En je wil niet langer meer die pijn voelen en de wonden verzorgen, maar je wil vooruit, en verlangt naar VRIJHEID.

Ga jouw stenen dan opruimen! Het proces kan spannend en heftig voor je zijn, maar het zal je zoveel op gaan leveren. Het zal bevrijdend en helend voor je zijn! 

“Wees niet bang, want Ik ben met u. Kijk niet angstig om u heen, want Ik ben uw God. Ik zal u kracht geven en u helpen, Ik zal u overeind houden met mijn heilrijke rechterhand.”
Jesaja 41:10 

Gods belofte voor jou is een leven vol van Zijn goedheid en Zijn vreugde. Hij wil jou dat graag geven. Wanneer jij God uitnodigt in het proces van herstel, om jouw pijn en jouw angst los te gaan laten, komt Hij met Zijn liefdevolle aanwezigheid, en zal Hij je wonden helen, je oprichten en je krachten vernieuwen.


Als coach en ervaringsdeskundige help ik je graag om jouw stenen op te ruimen, zodat je kan gaan wandelen in de Vrijheid die God jou graag wil geven.
Stuur mij dan een mail of plan een gratis freedom call in.